bij Juf Ann.

Welkom in de Pooh-klas. Pooh is onze beste vriend en elke dag komt hij eens op bezoek. Soms heeft hij een verrassing mee of wil hij eens lekker gek doen. In ons klasje kan je jezelf zijn en lekker gaan koken in de poppenhoek of sportief zijn in onze bewegingshoek of zoals een echte boekenworm genieten van een prachtig boek in onze bloementent…Een klas met veel mogelijkheden en ontdekhoekjes.
Samen werken we rond een thema dat dicht aanleunt bij de interesses van de kleuters. Allerlei activiteiten worden ons voorgeschoteld : experimenteren met verf en verschillende technieken, denkactiviteiten, gezelschapsspelen, musiceren met instrumenten, gezellig verhalen vertellen…Kortom, te veel om op te noemen.
Nellie en Cezar zijn twee leuke handpoppen die ons af en toe trakteren op een superleuk poppenspel. Als de juf het Tik-Tak-huis boven haalt, zijn alle ogen en oren van de partij en heerst er een heuse stilte in de klas.
Af en toe trekken we er ook op uit, naar het park, het toneel, de kinderboerderij, op schoolreis naar een superleuke speeltuin…
De moeite waard om Pooh te leren kennen !!!