bij juf Kathleen.

In onze Garfieldklas staat experimenteren, inleven en plezier beleven centraal! We duiken elke week in een nieuw thema. We worden piraten die de zee veroveren, ridders en prinsessen in prachtige kastelen,beoefenen magie als echte heksen en tovenaars, en nog veel meer! Aan de hand van werkjes, liedjes, kringspelletjes, maar vooral ook door het aanbod in de verschillende hoeken, laten we het thema tot leven komen. Al spelend leren, dat is de bedoeling! Ook worden we dit jaar wat meer zelfstandig. Zelf onze jasjes aandoen, taakjes in de klas, zelf onze spullen nemen en opbergen… Hier groeien we van!
Natuurlijk mogen we ook Garfield niet vergeten! Die bekijkt al onze avonturen vanuit zijn poezenmand. Af en toe mag hij ook eens zijn zegje doen. En om de beurt mag hij gaan logeren bij een vriendje uit de klas. Zijn koffer staat al klaar, zijn jullie er ook klaar voor?
Het is belangrijk dat iedereen zich goed voelt in onze klas, en daar werken we samen aan, we zorgen voor elkaar! Zo wordt het alvast een superjaar.