bij juf Margriet.

Welkom in de kikkerklas,
Samen met Nelly en Cézar wil ik ervoor zorgen dat jullie je thuis voelen in onze klas, dan gaat het groeien vanzelf.
Dat doen we door in alle hoeken uitdagende speel- en leerkansen aan te bieden. Zo ontdekken we waar we goed in zijn en wat onze talenten zijn. Gelukkig zijn we niet allemaal gelijk en is het respectvol omgaan met elkaar een basispijler om een hechte groep te vormen.
Ons motto: problemen zijn er om op te lossen. In onze klas mag en kan je zelf op zoek naar wat er mogelijk is met het aangeboden materiaal: experimenteren en spelend leren is veel belangrijker dan een mooi eindresultaat.
Onze klas is ook ons rustpunt, onze fantasiewereld, ons toneel waar we in verschillende rollen stappen en de wereld van de prinsen en prinsessen, dino’s en boerderij, bos en vijver,… leren kennen.
Gelukkig kan iedereen thuis mee genieten want op maandag kan je in mijn heen- en weerschriftje lezen wat er die week in de klas te beleven valt en op vrijdag breng ik een tas vol kunst mee naar huis.
Zin om ook jouw stoefboekje met stempels en stickers te vullen, om helpertje van de dag te zijn, om in onze klastuin op zoek te gaan naar kriebelbeestjes?
Ik zie er, samen met Nelly en Cézar, naar uit om jullie te leren kennen.