katia

Juf Katia is de zorgcoördinator van onze lagere school. Zij volgt nauwgezet de dossiers op van al onze leerlingen van de lagere school en dit in overleg met de klastitularis, de directie en het zorgteam.
Zij zal ook - indien nodig - de ouders uitnodigen voor één of meerdere gesprekken, om zo samen met de klastitularis, directie en eventueel het CLB te bekijken hoe we de desbetreffende leerling zo goed mogelijk kunnen helpen. Deze hulp kan zowel hulp op school als externe hulp zijn.
Juf Katia zal dit jaar ook extra steun bieden in de kangoeroeklas. Hierbij zal ze kinderen uit verschillende leerjaren met een ruime leervoorsprong begeleiden zodat ook zij voldoende uitdaging krijgen. Deze extra uitdagingen kunnen zowel in de klas als uit de klas aangeboden worden.
Juf Katia voorziet ruim tijd binnen haar weekrooster om kinderen van de lagere school op te volgen die het wat moeilijker hebben met het maken van huistaken en het voorbereiden van lessen. Zij doet dit steeds in overleg met de klasleerkracht. Er worden afspraken gemaakt op maat van het kind en deze afspraken worden gedurende een periode kordaat opgevolgd.

 

sofie

Ook juf Sofie neemt binnen de zorg verschillende taken op zich.
Omdat onze school het welbevinden van elk kind hoog in het vaandel draagt, zal zij net als vorig jaar een aantal momenten beschikbaar zijn als ‘vertrouwensjuf’.
Wanneer uw kind een probleem heeft en hierover met iemand wil praten, kan de leerling bij juf Sofie terecht. Deze problemen kunnen van verschillende aard zijn. We denken hierbij bv. aan ‘aanhoudende ruzies’, ‘niet goed in je vel zitten’, ‘een moeilijk moment thuis hebben’,…
Uiteraard kan uw kind ook ten allen tijden bij zijn of haar klastitularis terecht. Maar soms is het voor een kind makkelijker om op neutraal terrein even rustig over zijn of haar zorgen te praten.
Ook als ouder kan u steeds contact opnemen bij bezorgdheden. Juf Sofie kan bij bepaalde bezorgdheden de ouders contacteren.
Daarnaast opent ze over de middag ook het slakkentuintje. Op deze manier hebben alle klassen een vast moment om in het tuintje een rustiger spel te spelen met hun klasgenootjes of een boek te lezen.
Naast deze invulling is juf Sofie ook beleidsondersteuner en kunnen ouders bij haar terecht bij vragen of problemen.

 

mihriban

Welkom in de jungle klas!

Wat een grote stap heb jij gezet. Je hebt de kleuterschool achter je gelaten. Er begint een nieuw avontuur waarbij we veel nieuwe dingen leren: rekenen, lezen, schrijven, …
Maar dit doen we niet alleen hoor!
Hup en aap vinden het fantastisch om je te helpen lezen en schrijven.
Tientje Tel en haar vriendjes leren jou tellen en rekenen tot 20.

Spelenderwijs leren we elke dag wat nieuws bij.
In het eerste leerjaar is het FIJN!

 

cedric

Welkom in mijn Zorgklas!

Hallo, ik ben meester Cedric en ik ben de zorgmeester in het 2e en 4e leerjaar. Samen met alle leerlingen gaan wij een fantastisch jaar tegemoet waarin de leerlingen altijd bij mij terecht kunnen voor eventuele vragen over de leerstof maar ook over andere zaken. Ik sta altijd klaar om alle leerlingen te helpen.

Zelf ben ik een actief voetballer en zal ik zorgen voor mooie voorzetten die de leerlingen bij mij kunnen binnenkoppen!

Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te mogen verwelkomen in mijn zorgklas!

 

 katrijn

Hallo, ik ben juf Katrijn. Ik geef ondersteuning aan leerlingen die weinig of geen Nederlands kennen. Daarnaast sta ik op maandag- en dinsdagmiddag in het 5e leerjaar A, op dat moment neem ik de klas over van juf Lien. Ik ondersteun ook de zorg in de lagere school, je zal me dus af en toe in je klas zien verschijnen om de juf of meester te helpen.

 

 caroline web

Dag iedereen! 

Ik ben juf Caroline. 
Je zal me vaak in de buurt van het derde leerjaar vinden. 
Op woensdag vervang ik juf Veerle in L3A en ik doe ook de zorg samen met juf Lynn. 
Zo zorgen we er samen voor dat jullie alles goed begrijpen. 

Wanneer jullie juf of meester ziek is of naar een vergadering moet, zal ik dat moment les geven in jouw klas. 
Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen. 

We gaan er samen een fantastisch jaar van maken! 

 

 lynnvdh web

Hallo, ik ben juf Lynn.

Dit schooljaar ben ik zorgjuf in het derde, vijfde en zesde leerjaar.
Ik ondersteun de juffen in de klas of neem kinderen mee om hen extra te helpen met de leerstof.
Ik vind het enorm belangrijk dat iedereen zich op school goed voelt.
Ik sta altijd klaar om alle leerlingen te helpen.

Hopelijk hebben jullie al zin om samen deze uitdaging aan te gaan!
Tot snel.