Hallo! Ik ben juf Miek en geef enkel de kinderen van het eerste leerjaar les. Ze komen elke week met de helft van de klas een uurtje Bodymappen. De andere helft van de klas blijft dan werken in de klas, het volgende uurtje wisselen we, zodat iedereen aan bod komt om bewegend te leren... Fijn hé!

Welkom in de turnzaal!

Ik ben meester Alexander en ik geef turnen aan alle klassen vanaf het 1e tot en met het 6de leerjaar. Samen met de kinderen zorg ik ervoor dat we op een toffe manier sportief bezig zullen zijn dit schooljaar. Samenwerken, samen spelen, Fair-play,… ook aan deze zaken zullen we heel hard werken doorheen het schooljaar! Verder sta ik ook in voor de verschillende SVS-activiteiten op woensdagmiddag, hiervoor proberen we de kinderen zeker en vast warm te krijgen. Verder geef ik ook elke maandag en vrijdag middagsport. Je ziet het, er wordt heel wat gesport hier op school, maar steeds houden we rekening met deze spreuk: