Ik ben juf Miek. Bij mij komen de kleuters van de derde kleuterklas en de peutertjes elke week turnen. Verder komen ook alle kleuters en de leerlingen van het eerste leerjaar elke week bewegen in de bodymaples.

Welkom in de turnzaal!

Ik ben meester Alexander en ik geef turnen aan alle klassen vanaf het 1e tot en met het 6de leerjaar. Samen met de kinderen zorg ik ervoor dat we op een toffe manier sportief bezig zullen zijn dit schooljaar. Samenwerken, samen spelen, Fair-play,… ook aan deze zaken zullen we heel hard werken doorheen het schooljaar! Verder sta ik ook in voor de verschillende SVS-activiteiten op woensdagmiddag, hiervoor proberen we de kinderen zeker en vast warm te krijgen. Verder geef ik ook elke maandag en vrijdag middagsport. Je ziet het, er wordt heel wat gesport hier op school, maar steeds houden we rekening met deze spreuk: